Ferskenis næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
600 gram Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10701 (2547 kcal)
KJ pr. Portion 10701 (2547 kcal)
Vægt ialt 1240 gram
Vægt pr. Portion 1240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 862 KJ (205 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)