Svenske vafler (Vaffel) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8442 (2010 kcal)
KJ pr. Pers. 2110 (502 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 25.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)