Asiatisk wok med rejer (fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
9 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 cm. Ingefær, frisk
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Rejer uden skal, kogte
0.75 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Frugtsalat:
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 8242 (1962 kcal)
KJ pr. Pers. 2060 (490 kcal)
Vægt ialt 2663 gram
Vægt pr. Pers. 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 309 KJ (73 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)