Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Hyldebær, friske
2 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 100 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 Kanel. stang kanelstang ca. 5 cm.
2 Nelliker, hele
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 spsk. Jævning
   
Energi:
KJ total 4951 (1178 kcal)
KJ pr. Pers. 1237 (294 kcal)
Vægt ialt 2810 gram
Vægt pr. Pers. 702 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 176 KJ (41 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)