Hyldebærsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Hyldebær, friske
2 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 Nelliker, hele
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 spsk. Jævning
   
Energi:
KJ total 5167 (1230 kcal)
KJ pr. Pers. 1291 (307 kcal)
Vægt ialt 2910 gram
Vægt pr. Pers. 727 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 177 KJ (42 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)