Nem æblekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Dej:
185 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
65 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

90 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
65 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 16034 (3817 kcal)
KJ pr. Pers. 2004 (477 kcal)
Vægt ialt 1314 gram
Vægt pr. Pers. 164 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1220 KJ (290 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)