Kirsebær med mandellåg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Mandellåg:
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
   
Energi:
KJ total 12160 (2895 kcal)
KJ pr. Pers. 2026 (482 kcal)
Vægt ialt 1565 gram
Vægt pr. Pers. 260 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 777 KJ (185 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)