Fasolada – Traditionel Græsk bønnesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hvide bønner. tørrede
   
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13051 (3107 kcal)
KJ pr. Pers. 3262 (776 kcal)
Vægt ialt 1305 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1000 KJ (238 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)