Banan-hirse pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
portion 1 portion
Ingredienser:
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Hirseflager
1 dl. Danskvand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Stegning:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3007 (716 kcal)
KJ pr. portion 3007 (716 kcal)
Vægt ialt 740 gram
Vægt pr. portion 740 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 406 KJ (96 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)