Plantebaseret Quiche (uden æg) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Maizena tærtedej 1 pakke Marizena tærtedej indeholder i pose a 220 gram.
   
3 dl. TrueGreens Planteæg 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 55 gram

3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 stk. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
150 gram Babyspinat, frisk
10 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Paprika, røget
1 håndfuld Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 656 (156 kcal)
KJ pr. Pers. 164 (39 kcal)
Vægt ialt 663 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 98 KJ (23 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)