Kold kartoffelsalat med creme fraiche næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber, hvid
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
2 tsk. Karry
   
1000 gram Kogte kolde kartofler
   
Energi:
KJ total 5076 (1208 kcal)
KJ pr. Pers. 1269 (302 kcal)
Vægt ialt 1570 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 323 KJ (76 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)