Alletiders LYN boller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 20 Stk.
Ingredienser:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Gær, frisk
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Drys:
Evt. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 20415 (4860 kcal)
KJ pr. Stk. 1020 (243 kcal)
Vægt ialt 1940 gram
Vægt pr. Stk. 97 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1052 KJ (250 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 41.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)