Brunch pandekager med skyr næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Skyr, naturel 0,2% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3562 (848 kcal)
KJ pr. Pers. 296 (70 kcal)
Vægt ialt 692 gram
Vægt pr. Pers. 57 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 514 KJ (122 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)