Briochesnegle med rosiner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk 24 stk
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Vaniljecreme 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 19630 (4673 kcal)
KJ pr. stk 817 (194 kcal)
Vægt ialt 1740 gram
Vægt pr. stk 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1128 KJ (268 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 37.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)