Sund Tunsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 15 Pers.
Ingredienser:
160 gram Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
80 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
30 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
70 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
50 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
120 gram Skyr, naturel 0,2% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 1645 (391 kcal)
KJ pr. Pers. 109 (26 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. Pers. 34 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 322 KJ (76 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)