Spaghetti Carbonara 06 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 2 Pers
Ingredienser:
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
1 Fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Bacon i tern
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6665 (1587 kcal)
KJ pr. Pers 3332 (793 kcal)
Vægt ialt 578 gram
Vægt pr. Pers 289 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1153 KJ (274 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 26.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)