Appelsinmousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
3 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Mynte, frisk
Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 1944 (463 kcal)
KJ pr. Pers. 324 (77 kcal)
Vægt ialt 553 gram
Vægt pr. Pers. 92 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)