Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Appelsinfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
4 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
  orangestænger
   


Energi:
KJ total 10188 (2425 kcal)
KJ pr. Pers. 2547 (606 kcal)
Vægt ialt 986 gram
Vægt pr. Pers. 246 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1032 KJ (245 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)