Appelsinfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
4 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Pynt:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
  orangestænger
   
Energi:
KJ total 10212 (2431 kcal)
KJ pr. Pers. 2553 (607 kcal)
Vægt ialt 998 gram
Vægt pr. Pers. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1022 KJ (243 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)