Rabarbertrifli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kompot:
500 gram Rabarber, renset vægt
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
   
  Fyld:
50 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Råcreme:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10011 (2383 kcal)
KJ pr. Pers. 2502 (595 kcal)
Vægt ialt 1104 gram
Vægt pr. Pers. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 906 KJ (215 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 32.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)