Tarteletter med høns og friske hvide asparges næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
300 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
   
  Sauce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
20 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
Energi:
KJ total 12645 (3010 kcal)
KJ pr. Pers. 3161 (752 kcal)
Vægt ialt 2937 gram
Vægt pr. Pers. 734 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 430 KJ (102 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)