Pasta med tomat flødesovs med bacon og kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Paprika, edelsuss
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 19696 (4689 kcal)
KJ pr. Pers. 4924 (1172 kcal)
Vægt ialt 2749 gram
Vægt pr. Pers. 687 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 716 KJ (170 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 14.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)