Kødboller i tomatsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Tomatsovs:
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Snackpeber, rød 1 mellem Snackpeber vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Pastaskruer
   
  Kødboller:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Timian, frisk
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 7833 (1865 kcal)
KJ pr. Pers. 1958 (466 kcal)
Vægt ialt 2016 gram
Vægt pr. Pers. 504 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 388 KJ (92 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 11.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)