Kuller i spinatsvøb med klassisk fiskesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Babyspinat, frisk
   
800 gram Kullerfilet uden skind
0.5 bundt Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fiskesauce:
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 12499 (2976 kcal)
KJ pr. Pers. 3124 (744 kcal)
Vægt ialt 3208 gram
Vægt pr. Pers. 802 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)