Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet med skind
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Energi:
KJ total 4800 (1142 kcal)
KJ pr. Pers. 1200 (285 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 484 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 247 KJ (58 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)