Torsk med hvidkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 Æbler, røde 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Torskefilet uden skind
1.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9227 (2197 kcal)
KJ pr. Pers. 2306 (549 kcal)
Vægt ialt 3329 gram
Vægt pr. Pers. 832 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (65 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)