Tærte med skinke eller bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Æggeblanding:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Skinketærtefyld:
1 pakke Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
  Bacon-porretærtefyld:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Energi:
KJ total 13726 (3268 kcal)
KJ pr. Pers. 2745 (653 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Pers. 330 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 831 KJ (198 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)