Kanelkage glutenfri næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kaffeglasur:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 23026 (5482 kcal)
KJ pr. Pers. 1918 (456 kcal)
Vægt ialt 1819 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1265 KJ (301 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 55.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)