Rabarbertærte med marcipan 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Tærtedej:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
400 gram Rabarber, renset vægt
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
lidt Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 10230 (2435 kcal)
KJ pr. Pers. 1705 (405 kcal)
Vægt ialt 963 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1062 KJ (252 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 31.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)