Pølsehorn 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær, frisk
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 18046 (4296 kcal)
KJ pr. stk. 1127 (268 kcal)
Vægt ialt 1511 gram
Vægt pr. stk. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1194 KJ (284 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)