Hjemmebagt pølsehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
500 gram Pølser
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Dej
30 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
   
Energi:
KJ total 19669 (4683 kcal)
KJ pr. stk. 2458 (585 kcal)
Vægt ialt 2395 gram
Vægt pr. stk. 299 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 821 KJ (195 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 25.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)