Regnbuekage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
10 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
625 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
7.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 33755 (8037 kcal)
KJ pr. Pers. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 2882 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1171 KJ (278 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)