Frugtboller 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

140 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Gær, frisk
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
evt. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 19814 (4717 kcal)
KJ pr. stk. 825 (196 kcal)
Vægt ialt 1814 gram
Vægt pr. stk. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1092 KJ (260 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 44.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)