Champignonsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
   
Energi:
KJ total 5848 (1392 kcal)
KJ pr. Pers. 1462 (348 kcal)
Vægt ialt 1228 gram
Vægt pr. Pers. 307 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 476 KJ (113 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)