Flødebagte kartofler 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 16317 (3885 kcal)
KJ pr. Pers. 4079 (971 kcal)
Vægt ialt 2750 gram
Vægt pr. Pers. 687 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 593 KJ (141 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)