Reje med ris næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
200 gram Rejer uden skal, kogte
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Karry
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Koriander, stødt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Ris:
300 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7356 (1751 kcal)
KJ pr. Pers. 3678 (875 kcal)
Vægt ialt 901 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 816 KJ (194 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)