Havregrynskager Amerikanske Diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
0.25 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 9242 (2200 kcal)
KJ pr. stk. 231 (55 kcal)
Vægt ialt 717 gram
Vægt pr. stk. 17 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1287 KJ (306 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 47.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)