Æblestænger - diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 12 pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.13 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Kærgården 60%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld:
35 gram Kærgården 60%
2 spsk. Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 8527 (2030 kcal)
KJ pr. pers. 710 (169 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. pers. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 990 KJ (235 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)