Peberfrugtsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
8 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 2566 (611 kcal)
KJ pr. Pers. 641 (152 kcal)
Vægt ialt 2040 gram
Vægt pr. Pers. 510 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 125 KJ (29 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)