Pulled Pork næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 15 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Nakkefilet. helt afpudset
   
  Rub:
50 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika
2 spsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sennepspulver
1 spsk. Cayennepeber
   
Energi:
KJ total 17840 (4247 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 2135 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 835 KJ (198 kcal)
Protein 17.0 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)