Dalgas gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Svinemørbrad, afpudset
1 tsk. Karry
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
12 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 potte Brøndkarse, frisk
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9158 (2180 kcal)
KJ pr. Pers. 2289 (545 kcal)
Vægt ialt 2073 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)