Vafler med havregryn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6875 (1637 kcal)
KJ pr. Pers. 1718 (409 kcal)
Vægt ialt 707 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 972 KJ (231 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 25.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)