stegt blomkål med karry i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Krydderolie
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Karry
1 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Spidskommen, stødt
1 knsp. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
1 Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
   
  Pynt:
Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 2386 (568 kcal)
KJ pr. Pers. 1193 (284 kcal)
Vægt ialt 611 gram
Vægt pr. Pers. 305 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 390 KJ (92 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)