Daimtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Marengsbund:
150 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
4.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Daimcreme:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 16828 (4006 kcal)
KJ pr. Pers. 2103 (500 kcal)
Vægt ialt 1099 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1530 KJ (364 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 25.9 gram
Kulhydrat 28.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)