Chokoladetærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Mørdej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
  Ganache:
250 gram Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Pynt:
Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  friske bær
Energi:
KJ total 18112 (4312 kcal)
KJ pr. Pers. 2264 (539 kcal)
Vægt ialt 956 gram
Vægt pr. Pers. 119 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1894 KJ (451 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 29.3 gram
Kulhydrat 43.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)