Fransk Kartoffelstuvning næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Små kartofler pillet vægt
1 kvist Mynte, frisk
   
250 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
45 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5051 (1202 kcal)
KJ pr. Pers. 1262 (300 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Pers. 292 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 431 KJ (102 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)