Pærecrumble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
  Kanelsukker:
4 spswk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Crumble:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 9833 (2341 kcal)
KJ pr. Pers. 2458 (585 kcal)
Vægt ialt 942 gram
Vægt pr. Pers. 235 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1043 KJ (248 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 34.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)