Persillehjerte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Svinehjerte Et svinehjerte vejer ca. 200 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Jævning
Kulør
   
Energi:
KJ total 4594 (1093 kcal)
KJ pr. Pers. 1148 (273 kcal)
Vægt ialt 1933 gram
Vægt pr. Pers. 483 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 237 KJ (56 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)