Hybenmarmelade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
små glas 4 små glas
Ingredienser:
1000 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 9304 (2215 kcal)
KJ pr. små glas 2326 (553 kcal)
Vægt ialt 2104 gram
Vægt pr. små glas 526 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 26.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)