Jordbær marmelade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 tsk. Rød Melatin
   
Energi:
KJ total 9406 (2239 kcal)
KJ pr. Portion 9406 (2239 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Portion 1100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 855 KJ (203 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 49.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)