Kransekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 20 Pers
Ingredienser:
  Kransekagemasse:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Energi:
KJ total 19790 (4712 kcal)
KJ pr. Pers 989 (235 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers 57 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1736 KJ (413 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 66.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)