Citronmåner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
130 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
190 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
190 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Lage:
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16325 (3887 kcal)
KJ pr. Portion 16325 (3887 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Portion 1050 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1554 KJ (370 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 16.0 gram
Kulhydrat 52.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)